DSCF2157 Copy Kopier

Om at arbejde hos Langebæk

Mød vores medarbejdere

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos Langebæk?

 

En mulighed for at udføre meningsfuld rådgivning ved at sikre vores klienters logistiske succes, udvikle sig professionelt og være en del af et hjælpsomt, sjovt og ambitiøst team, herunder:

  • Deltagelse og involvering i markedsledende projekter inden for SCM og logistik
  • Et konsulentliv med international rejseaktivitet i god work/life balance med fleksibilitet
  • En karriere med faglig og personlig udvikling
  • En social arbejdsplads, hvor udvikling, læring og teamwork prioriteres.

 

Mød nogle af dine kommende kolleger fra forskellige stillinger og få deres perspektiv på, hvordan det er at arbejde på Langebæk.     

 

At være ung medarbejder hos Langebæk:

Mikkel Bartholin, Konsulent, startede hos Langebæk i 2019.

Mikkel Bartholin startede hos Langebæk som praktikant under sin uddannelse, derefter i et studiejob og siden han blev færdiguddannet diplomingeniør i produktion i 2021 som fuldtidskonsulent.

Hvordan er hverdagen hos Langebæk?

"At arbejde som konsulent hos Langebæk er en god kombination af teori, praksis og varierende opgaver. Ved at være en del af Langebæks dataanalyseteam værdsætter jeg indsigten og involveringen i dataarbejdet forud for besøg hos kunden", forklarer Mikkel.

"Som konsulent skal man være forberedt på skiftende arbejdstider, og til tider er der høj rejseaktivitet. Mit udgangspunkt for at vælge et job som konsulent var at have variation i mit arbejdsliv og ikke et typisk 9-17 job."

Hvorfor valgte du job hos Langebæk?

"Jeg har altid haft en stor interesse i at effektivisere og finde den bedste og mest optimale måde i mange sammenhænge. Derfor giver det rigtig god mening at arbejde inden for logistik".

Mikkel fortsætter: "Det var også vigtigt for mig at få afvekslende opgaver, hvilket bliver indfriet inden for de forskellige projekter og med de kunder, vi møder hos Langebæk". Mikkel fremhæver også Langebæks ekspertise inden for lager, logistik og supply chain, som igen giver gode muligheder for at opbygge erfaring og specialisere sig inden for flere områder.

"Samtidig ville jeg gerne arbejde i en mindre virksomhed. Langebæks størrelse giver en god mulighed for at lære sine kolleger godt at kende, hvilket betyder meget for mig. Det styrker også vores samarbejde i projektteams."

Hvad kendetegner Langebæk som arbejdsplads?

"Hos Langebæk hjælper vi hinanden og arbejder med spændende og lærerige projekter. Vi har gode efteruddannelsesmuligheder med fokus på at dygtiggøre os og følge med udviklingen. Endelig har vi det godt og sjovt sammen, mens vi arbejder sammen," slutter Mikkel.

 

At vende tilbage til Langebæk:

Morten Badsberg, Managing Consultant, startede hos Langebæk i 2019.

 

Vil du også være en del af holdet?

Se vores ledige stillinger nedenfor. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret, motiveret ansøgning til job@langebaek.com vedhæftet dit CV.