Nyheder JPE TOF1881

Karriere

Lever du for at leve af logistik?

Vi arbejder med logistikløsninger på højeste niveau. Det kræver medarbejdere på højeste niveau.

Hver og en af vores medarbejdere har faglige kompetencer og personlige egenskaber, der gør en forskel for vores kunder. 

Vores mål er at skabe et arbejdsmiljø med grobund for personlig og faglig udvikling. Miljøet er kendetegnet ved dygtige og hjælpsomme kolleger, en uformel omgangstone og et højt ambitionsniveau.

Team Langebæk består af ingeniører og kolleger med uddannelsesbaggrunde bl.a. fra CBS, forskellige universiteter i Danmark, Sverige og Norge samt administrative medarbejdere. Læs mere om Langebæk som arbejdsplads her.

 

Dine muligheder

Hos os er der mulighed for et udfordrende og alsidigt arbejde, hvor du bliver involveret i nogle af de største logistikopgaver i Skandinavien.

Vi arbejder med alle aspekter af logistikdisciplinen; fra løbende rådgivning og strategiudvikling til projektledelse i implementeringsfasen og udbud af systemer.

Der er lejlighed til at sætte præg på udviklingen af Langebæk samt rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Endelig får du mulighed for at blive tilknyttet et af vores kontorer i hhv. Danmark, Sverige eller Norge.

Vores forventninger

Vi forventer, at du som kandidat har evnerne, lysten og viljen til at udvikle og implementere logistikløsninger af højeste kvalitet. Hertil at du er fagligt velfunderede med en længerevarende uddannelse (civilingeniør eller cand.merc.) og har relevant erfaring indenfor supply chain management eller logistik.

Lige så væsentligt er det, at du:

  • er villig til at yde dit bedste for vores kunder
  • er åben over for nye ideer og teknologier
  • er indstillet på at udfordre dig selv og dine kolleger
  • kan arbejde både selvstændigt og i mindre teams
  • er både kreativ og analytisk
  • udviser ansvarlighed over for kunderne, dine kolleger og dig selv
  • er villig til at støtte op om og hjælpe dine kolleger, ligesom du selv beder om hjælp, når du har brug for det.

Læs mere om vores værdier her: Mission, vision og værdier.

 

Ledige stillinger

Du kan ansøge en konkret stilling fra nedenstående liste eller sende os en uopfordret ansøgning. Vi har også gode muligheder for dig, der studerer og gerne vil opbygge erfaring og at være en del af os.

Du kan også finde de opslåede stillinger ud fra dit geografiske ønske til arbejdsplads nedenfor.

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke har fundet din drømmestilling ovenfor, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du kan sende din motiverede ansøgning til job@langebaek.com vedhæftet dit CV.

Er du studerende og søger et studiejob eller er ved at færdiggøre din uddannelse, hører vi også meget gerne fra dig. Send da din ansøgning og dit CV til os på student@langebaek.com.

Har du en god idé til et specialeemne indenfor supply chain og logistik og er du på udgik efter en virksomhed at samarbejde med? Langebæk inviterer dig til at indsende din idé til et samarbejde på job@langebaek.com. Form din akademiske karriere mens du arbejder tæt sammen med vores eksperter.