DSCF2157 Copy Kopier

Om at arbejde hos Langebæk

Mød vores medarbejdere

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos Langebæk?

 

En mulighed for at udføre meningsfuld rådgivning ved at sikre vores klienters logistiske succes, udvikle sig professionelt og være en del af et hjælpsomt, sjovt og ambitiøst team, herunder:

  • Deltagelse og involvering i markedsledende projekter inden for SCM og logistik
  • Et konsulentliv med international rejseaktivitet i god work/life balance med fleksibilitet
  • En karriere med faglig og personlig udvikling
  • En social arbejdsplads, hvor udvikling, læring og teamwork prioriteres.

 

Mød nogle af dine kommende kolleger fra forskellige stillinger og få deres perspektiv på, hvordan det er at arbejde hos Langebæk.     

 

Et Langebæk – dine karrieremuligheder

Jeppe Petersen, Seniorkonsulent, startede hos Langebæk i 2017.

I forbindelse med færdiggørelsen af produktionsingeniøruddannelsen på DTU startede Jeppe Petersen hos Langebæk i 2017 i et fem måneders praktikophold som en del af sin bachelor. I 2018 blev han ansat på fuld tid som konsulent, og i 2021 sagde Jeppe ja til at flytte til Norge i jagten på nye udfordringer og oplevelser.

Hvornår på din karrierevej i Langebæk opstod muligheden for udstationering?

"Jeg var glad for at arbejde hos Langebæk og de udfordringer, jeg fik. Efter ca. 3 år var jeg klar til at prøve noget nyt, stadig inden for Langebæk. I forbindelse med åbningen af vores kontor i Oslo i sommeren 2021 fik jeg den spændende mulighed. En fantastisk og interessant åbning for både min arbejdsplads og mig", forklarer Jeppe.

Hvordan oplevede du at arbejde med kunderelationer i udlandet?

"For en konsulent er nøglen til et godt projekt at forstå kundens behov og udføre den opgave eller rolle, kunden har brug for", beskriver Jeppe. "Norge er et kæmpe land, også over lange afstande, og tiden i Norge gav mig mulighed for at være endnu mere fysisk til stede hos kunden. Jeg har indset, hvor vigtigt en god kunderelation er. Det handler ikke kun om at løse en professionel udfordring, men om at sætte sig godt ind i kundens forretning og udfordringer. Og ved at have en god kunderelation bliver det altid nemmere at løse de eventuelle udfordringer, der måtte opstå i projektet".

Jeppe fortsætter: "At være en del af det norske kontor har givet mig en unik mulighed for at lære salgsprocesser i en lille filial i en opstartsfase, herunder forståelse for kundens behov, de indledende salgsfaser og scoping".

På vej hjem til Danmark, hvilke erfaringer vil du gerne fremhæve?

Jeppe reflekterer: "At stå på egne ben. Det lyder måske basalt, men der er meget at tænke på, når man flytter til et andet land, også andre forhold end blot at flytte hjemmefra. -Skat, socialt netværk og kultur er blot nogle af de dele, du skal håndtere. Og det kan være en udfordring, selv i et naboland med næsten samme sprog og kultur".

"Især den tid, det tager at opbygge et socialt netværk, kan let undervurderes", siger Jeppe og fortsætter: "Da jeg begyndte at stå på egne ben i Norge, oplevede jeg også en anden ro i mit arbejde. Dette afspejles også i relationen til kunden, da det gør dialog og beslutninger enklere. Samtidig fjerner det toppen af det pres, der måtte ligge, hvilket giver bedre mulighed for at bevare overblikket og levere en god service", forklarer Jeppe.

Nogle råd til andre, der ønsker at forfølge en karriere på tværs af grænserne?

"Jeg synes, det er vigtigt at have en plan for processen og afstemme den med sin leder. Ud over at være to år i et andet land bør det også føre til udvikling. At være udstationeret har udviklet mig på måder, jeg ikke havde forestillet mig. Jeg sigtede efter at blive en bedre projektleder, forstå og lære salgsprocessen bedre at kende og deltage i opbygningen og udviklingen af virksomheden i Norge", slutter Jeppe.

 

At være ung medarbejder hos Langebæk:

Mikkel Bartholin, Konsulent, startede hos Langebæk i 2019.

Mikkel Bartholin startede hos Langebæk som praktikant under sin uddannelse, derefter i et studiejob og siden han blev færdiguddannet diplomingeniør i produktion i 2021 som fuldtidskonsulent.

Hvordan er hverdagen hos Langebæk?

"At arbejde som konsulent hos Langebæk er en god kombination af teori, praksis og varierende opgaver. Ved at være en del af Langebæks dataanalyseteam værdsætter jeg indsigten og involveringen i dataarbejdet forud for besøg hos kunden", forklarer Mikkel.

"Som konsulent skal man være forberedt på skiftende arbejdstider, og til tider er der høj rejseaktivitet. Mit udgangspunkt for at vælge et job som konsulent var at have variation i mit arbejdsliv og ikke et typisk 9-17 job."

Hvorfor valgte du job hos Langebæk?

"Jeg har altid haft en stor interesse i at effektivisere og finde den bedste og mest optimale måde i mange sammenhænge. Derfor giver det rigtig god mening at arbejde inden for logistik".

Mikkel fortsætter: "Det var også vigtigt for mig at få afvekslende opgaver, hvilket bliver indfriet inden for de forskellige projekter og med de kunder, vi møder hos Langebæk". Mikkel fremhæver også Langebæks ekspertise inden for lager, logistik og supply chain, som igen giver gode muligheder for at opbygge erfaring og specialisere sig inden for flere områder.

"Samtidig ville jeg gerne arbejde i en mindre virksomhed. Langebæks størrelse giver en god mulighed for at lære sine kolleger godt at kende, hvilket betyder meget for mig. Det styrker også vores samarbejde i projektteams."

Hvad kendetegner Langebæk som arbejdsplads?

"Hos Langebæk hjælper vi hinanden og arbejder med spændende og lærerige projekter. Vi har gode efteruddannelsesmuligheder med fokus på at dygtiggøre os og følge med udviklingen. Endelig har vi det godt og sjovt sammen, mens vi arbejder sammen," slutter Mikkel.

 

At vende tilbage til Langebæk:

Morten Badsberg, Managing Consultant, startede hos Langebæk i 2019.

 

Vil du også være en del af holdet?

Se vores ledige stillinger nedenfor. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret, motiveret ansøgning til job@langebaek.com vedhæftet dit CV.